Nieuws

VoltH2 ontvangt exploitatiesubsidie SDE++ voor groenewaterstoffabrieken in Zeeland

6 maart 2023

VoltH2 ontvangt van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) een substantiële exploitatiesubsidie voor de productie van groene waterstof. 

Read more

VoltH2 start ontwikkeling groene waterstof in Duitsland

9 februari 2023

VoltH2, ontwikkelaar en toekomstig producent van groene waterstof, gaat van start met een site bij onze oosterburen. De eerste Duitse fabriek komt in Wilhelmshaven, de enige diepzeehaven en hét energieknooppunt van Duitsland.

Read more

Zeeland Waterstofland ontwikkelt innovatief en flexibel distributiesysteem voor groene waterstof

30 januari 2023

Vitrite Middelburg ontwikkelt – in samenwerking met Blue H Engineering, VoltH2, Yerseke Engine Service (YES) en Impuls Zeeland – een flexibel systeem (hydrogen swapping tankcontainer) om groene waterstof flexibel te kunnen verdelen (…)

Read more

VoltH2, DIF Capital Partners en Virya Energy bundelen krachten in groene waterstof

21 juni 2022

Bergen-op-Zoom, Nederland, 21 juni 2022 – VoltH2, ontwikkelaar van groene waterstof, verkoopt een meerderheidsaandeel aan Virya Energy en DIF Capital Partners. De twee nieuwe aandeelhouders, beide actief in groene energieproductie, innovatie en duurzame investeringen, brengen extra kapitaal en expertise binnen bij VoltH2 om de ontwikkeling van Europese groene waterstof productiecapaciteit te versnellen.

Read more

VoltH2 start ontwikkeling locatie voor groene waterstof in Delfzijl

2 juni 2022

Delfzijl/Bergen-op-Zoom, 2 juni 2022 – De ontwikkelaar van groene waterstof VoltH2 gaat van start met een derde site, dit keer in Delfzijl.

Read more